Tjänster

Jag är en kreativ problemlösare. Du kan vända dig till mig om du har en idé du vill förverkliga eller behöver hjälp i ett pågående projekt.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några funderingar.

Webbutveckling


Behöver du en ny webbplats för ditt företag?

Oavsett om det gäller en enkel sida eller en mer komplicerad så hjälper jag dig med smarta webblösningar som lyfter ditt företag. Med skräddarsydd design och tydligt gränssnitt i fokus kan jag göra din nya webbplats unik, användarvänlig och attraktiv.

Marknadsföring


Har du koll på din marknadsföring?

Jag hjälper ditt företag med allt från analys till planering, genomförande och uppföljning av er marknadsföring. Med lång erfarenhet av e-mailmarknadsföring, Adwords, sociala medier och andra skräddarsydda marknadsföringsstrategier kan jag hjälpa er nå ut till fler.

Analys / Optimering


Vill du ha hjälp med att öka ditt företags konvertering?

Jag analyserar din nuvarande webbplats och hjälper dig med konverteringsoptimering och sökmotoroptimering för att förbättra dina resultat.

Koncept / Varumärke


Vill du skapa ett starkt varumärke?

Oavsett om det gäller att skapa en hel grafisk profil för ett nytt företag, eller en ny logotyp för ett redan befintligt företag kan jag hjälpa dig att stärka ditt varumärke.

Grafisk Formgivning / Trycksaker


Behöver du hjälp att kommunicera på ett attraktivt sätt?

Vare sig det handlar om att formge unika ikoner för din webbplats, göra illustrationer, diagram, mönster eller designa förpackningar så kan vi hitta lösningar för dina mål. När det kommer till trycksaker har jag erfarenhet att skapa original till det mesta. Har du en ny idé så antar jag utmaningen!

Hosting / Drift


Vill du att någon tar hand om driften av din webbplats?

Jag kan hjälpa till med hosting, drift och underhåll av din webbplats. Jag finns också tillgänglig som er kontaktperson för löpande support, och hjälper till med uppdateringar när det behövs.

Foto / Film


Behöver du någon som fotograferar eller filmar?

Jag kan hjälpa ditt företag med fotografering eller filmproduktion för er webbsida, marknadsföring eller andra användningsområden. Har lång erfarenhet inom produktfotografering, porträttfotografering, repotagefotografering och filmproduktion av event.

Något annat


Vill du ha hjälp med något som inte finns listat?

Jag gillar utmaningar! Om du har något annat i åtanke än tjänsterna jag listat, så tveka inte att höra av dig så ser vi vad vi kan göra.